Welcome,

Thank you very much for visiting my blog. All criticisms, ideas, suggestions will be warmly welcome.

4 Responses to “Welcome,

  • Superb….it’s great pak Agus!!
    kok saya susah banget upload fotonya??? gimana Pak caranya?

  • Yes Pa Agus aku kan dulunya di ITB juga bantuin mas jati and kita sering ku,pul kumpul for teacher’s meeting seminar workshop etc lah . Gimana Pa Agus kegiatan di kota anda kita sih sering ngumpul yah Jat………….. sekarang aja dah jadi pejabat sibuk trus

  • sabta diana
    13 years ago

    well p. agus, talking about pink, anyway…i think the reason is just like…why boys love blue? he he he
    nice photo you’ve got there…

  • Anonymous
    12 years ago

    pak agus saya sedang dalam penggarapan tugas akhir. mengambil sosiolinguistik. bisa kasih bantuan judul ndak pak?atau tema bahasan. email saya all_amrue@yahoo.com. makasih ya pak agus
    jazaakallah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar